afbouw op maat

Afbouw

Van u als aannemer of projectontwikkelaar verwacht uw opdrachtgever uiteraard professioneel vakwerk.
U op uw beurt verwacht dat ook van de bouwbedrijven die verantwoordelijk zijn voor de afbouw van de woningen of het bedrijfspand.

Bouwsteen Groep heeft een zeer uitgebreide service. We zijn bijvoorbeeld in de mogelijkheid om in eigen beheer alle installatiewerk en elektra aan te leggen.
Zodoende kunnen we uw project turnkey opleveren. Zo kunt u uw woning of bedrijfsruimte direct na oplevering in gebruik nemen. Zo doen we dat bij Bouwsteen Groep.

Nieuwe woning of bedrijfspand

maatwerk interieur afbouwBouwsteen Groep wordt graag betrokken bij de afbouw van uw nieuwe woning of kantoorpand.
Bij de werkzaamheden wordt uiteraard nauw samengewerkt met de aannemer of projectontwikkelaar, waarbij we rekening houden met speciale wensen of kleine aanpassingen in het bestek.

Ook eigen ontwerp

maatwerk afbouwSamen met de opdrachtgever voelen we ons verantwoordelijk voor kwalitatief hoogwaardig maatwerk, waarbij ook speciale wensen of gewaagde eigen ontwerpen ons niet afschrikken.
Juist bij dit soort werkzaamheden is Bouwsteen Groep de aangewezen partner voor de klus.

Popup store Sissy Boy op Amsterdam CS

Popup store Sissy Boy op Amsterdam CS

Het Centraal Station in Amsterdam is de laatste tijd grondig gerenoveerd. Daarbij is er ook een nieuwe passage tussen de Noord- en Zuidzijde van het station gerealiseerd met een grote variatie aan pop-up stores. Zo ook de kerstshop van Sissy Boy. In deze pop-up store...

Maatwerk keuken

Maatwerk keuken

Een op maat gemaakte keuken... Daarvoor kunt u naar de Keukenkampioen, of u kies voor de kwaliteit van Bouwsteen Groep. Met al uw wensen kunnen rekening gehouden worden. Hele smalle keukenkastjes of zeer ondiepe keukenkastjes, een rond kookblok of keukeneiland......

Pin It on Pinterest

Share This