maatwerk interieurbouw

Maatwerk

Maatwerk is mensenwerk. Juist in een tijd waar zoveel mogelijk massaproductie nagestreefd word door fabrikanten en ontwikkelaars maakt Bouwsteen Groep graag iets unieks. Daar zijn we goed in.

Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen met een voorkeur voor traditionele houtbewerking. Uiteraard met een machine waar dat kan, maar zeker ook met oog voor traditionele bouwstijlen en -kenmerken.

Droomhuis gezocht en gevonden

Wanneer u eindelijk uw nieuwe droomhuis hebt gevonden, wilt u natuurlijk de inrichting van de woning aan laten sluiten aan uw wens en smaak.
Soms volstaan een paar rollen behang en een emmertje latexverf. Soms niet… Dat is vaak het moment dan wij erbij worden geroepen.

Voor de gevallen waar meer nodig is dan een pot verf kunt u Bouwsteen Groep om advies vragen. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in maatwerk interieurbouw, en kunnen u daarom vooraf informeren over de werkzaamheden en mogelijkheden.

(Bijna) alles kan

Een boekenkast van 3 meter hoog? Geen probleem. Een halfronde kast, want u droomhuis is een watertoren? Ook geen probleem. Een industrieel vormgegeven keuken met zwart gelakt OSB? Ook dat hebben we eerder gedaan.
Kortom, heeft u wensen waarbij maatwerk nodig is, laat dat over aan vakmensen. Zo bespaart u tijd en geld, maar Bouwsteengroep neemt u ook een zorg uit handen.

Het type? Kerkbank.

Het type? Kerkbank.

Ook kleine projecten vinden we leuk om te doen. Toen ons gevraagd werd een maatwerk bank van hout te maken zeiden we natuurlijk meteen "ja". Het model? "Nou" zei de stem aan de andere kant van de lijn... "maak er maar een kerkbank van". En zo geschiedde. Uiteraard...

Maatwerk keuken

Maatwerk keuken

Een op maat gemaakte keuken... Daarvoor kunt u naar de Keukenkampioen, of u kies voor de kwaliteit van Bouwsteen Groep. Met al uw wensen kunnen rekening gehouden worden. Hele smalle keukenkastjes of zeer ondiepe keukenkastjes, een rond kookblok of keukeneiland......

maatwerk keukens

keukens

Maatwerk keukens. Daar zijn we goed in. Maar het stopt niet bij een maatwerk keuken of kookeiland.
Ook voor origineel vormgegeven bedrijfskantines, kooklokalen of efficiënt ingericht pantry hebben we de kennis en materialen in huis.

kasten

Maatwerk kasten. Dat hebben we vaker gedaan. Van kleine inbouwkasten in een badkamerwand tot metershoge archiefkasten waar u jarenlang uw papieren administratie in op kan bergen. De keuze voor het materiaal is aan u. We werken vaak met netjes afgewerkt OSB, maar hardhout of beukenhout is mogelijk. Die keuze is uw enige zorg. De rest doen wij!

maatwerk interieurbouw bedrijfspand

compleet interieur

Maatwerk interieurs. Van de afbouw van uw nieuwe woning of bedrijfspand tot aan het modulair opbouwen van een compleet kantorencomplex voor uw personeel. Hierbij kunnen we turnkey opleveren, op die manier hebt u verder geen zorgen over de installatie van elektra of systeemplafond.

Pin It on Pinterest

Share This