traditionele renovatie

Interieur renovatie

Eindelijk heeft u het gevonden. Uw karakteristieke droomhuis op het mooiste plekje in Purmerend.
De hypotheek is geregeld, de notaris is al gebeld. Het enige probleem… De staat van het huis vereist een grondige renovatie.

interieur badkamerBouwsteen Groep heeft een ruime ervaring in het restaureren en renoveren van traditionele woningen.
Bij de renovatie houden we uiteraard rekening met uw wensen en de mogelijkheden die moderne technieken bieden waarbij de stijlkenmerken van het huis waar mogelijk behouden blijven.

Traditionele houtbouw

traditionele-houtbouw-zaanstreekZo hebben we ervaring in het renoveren van traditionele Zaanse woningen, Volendamse dijkhuisjes of bijvoorbeeld West-Friese stolpboerderijen.
Ook voor monumentale panden waar Alkmaar om bekend staat bent u bij Bouwsteengroep aan het juiste adres.

Popup store Sissy Boy op Amsterdam CS

Popup store Sissy Boy op Amsterdam CS

Het Centraal Station in Amsterdam is de laatste tijd grondig gerenoveerd. Daarbij is er ook een nieuwe passage tussen de Noord- en Zuidzijde van het station gerealiseerd met een grote variatie aan pop-up stores. Zo ook de kerstshop van Sissy Boy. In deze pop-up store...

Het type? Kerkbank.

Het type? Kerkbank.

Ook kleine projecten vinden we leuk om te doen. Toen ons gevraagd werd een maatwerk bank van hout te maken zeiden we natuurlijk meteen "ja". Het model? "Nou" zei de stem aan de andere kant van de lijn... "maak er maar een kerkbank van". En zo geschiedde. Uiteraard...

Pin It on Pinterest

Share This