turn-key-afbouw

Turnkey interieurbouw

De wereld van aannemers en afbouwbedrijven is een ruime markt met veel aanbieders. Waarom zou u dan juist voor Bouwsteen Groep kiezen?

Systeemplafonds, CV of elektra? We doen het…

maatwerk interieurbouwBehalve dat we natuurlijk netjes werken en mooie houten zaken voor het in- en exterieur kunnen maken… Bouwsteen Groep biedt als één van de weinigen in Nederland turnkey service als het aankomt op afbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand.
Zo hebben we in ons team specialisten op diverse gebieden van afbouw. Zo hebben we bijvoorbeeld een collega die zeer ervaren is in het monteren van systeemplafonds, maar ook eten we graag een broodje met onze specialist in elektra.

123-turnkey

123 Turnkey

maatwerk videMet ons unieke 123 Turnkey systeem is het mogelijk om geheel in eigen beheer uw woning of bedrijfspand te renoveren. Dit biedt veel voordelen waarbij wij én u gegarandeerd zijn van vakwerk en kwaliteit op het niveau van Bouwsteen Groep.
Hiermee kunnen we een totaalpakket opleveren en hoeft u geen zorgen te hebben over installatie- en montagewerk naderhand.

Kortom wilt u zorgeloos veranderen van woon- of werkplek, denk dan eens aan het uitgebreide pakket dat Bouwsteen Groep te bieden heeft.

Popup store Sissy Boy op Amsterdam CS

Popup store Sissy Boy op Amsterdam CS

Het Centraal Station in Amsterdam is de laatste tijd grondig gerenoveerd. Daarbij is er ook een nieuwe passage tussen de Noord- en Zuidzijde van het station gerealiseerd met een grote variatie aan pop-up stores. Zo ook de kerstshop van Sissy Boy. In deze pop-up store...

Het type? Kerkbank.

Het type? Kerkbank.

Ook kleine projecten vinden we leuk om te doen. Toen ons gevraagd werd een maatwerk bank van hout te maken zeiden we natuurlijk meteen "ja". Het model? "Nou" zei de stem aan de andere kant van de lijn... "maak er maar een kerkbank van". En zo geschiedde. Uiteraard...

Pin It on Pinterest

Share This